VOLTA AL MÓN 2014-15

PER QUÈ UNA VOLTA AL MÓN?

Un viatger no necessita cap excusa per viatjar. Simplement SE’ N VA. Però, si ho necessiteu, aquí teniu algunes raons:

perquè és la GRAN aventura que vull fer desde fa molts anys. 

i per què no?

per prendre control de la MEVA VIDA, almenys durant un any. 

vull capgirar la piràmide de Maslow!!

per estimular les meves neurones.

“Buidar-se del que estem plens per omplir-se d’allo que estem buits” 

– Sant Augustí (354-406AD)

+     +     +     +     +

Mais les vrais voyageurs sont ceux-là seuls qui partent
Pour partir ; cœurs légers, semblables aux ballons,
De leur fatalité jamais ils ne s’écartent,
Et sans savoir pourquoi, disent toujours : Allons !

From Le Voyage (Charles Baudelaire)

 elisabcn

Enllaç permanent a aquest article: http://holaworld.fr/volta-al-mon-2014-15/

Algunes premises

Quina sort . . .   Desde que vaig anunciar que me’n vaig a fer la Volta al Món, he escoltat aquesta petita frase moltes vegades.  Oh, you are soooo lucky . . . Quelle chance! Collons, quina sort . . . Qui, jo? Per què? No he guanyat la loteria. No tinc super poders. …

El meu Itinerari

És impossible de veure-ho tot . . . Aquesta va ser la primera cosa que em va passar pel cap quan vaig començar a fer girar la meva petita bola del món. Malhauradament, quan el teu calendari i budget són limitats un no pot veure-ho tot. Quins països incloure i quins pasïsos excloure en aquest …

Preparatius

Definir l’itinerari és la part més fàcil d’una preparació de Volta al Món. A part, hi ha moltes més coses a fer i a pensar prèviament per poder gaudir del viatge després sense preocupacions. Aquí teniu una llista cronològica de les coses principals que vaig fer durant els meus preparatius de Volta al Món: 01 Septembre …

La meva motxilla

Aquestes són les meves motxilles! La motxilla gran és una Deuter Aircontact PRO 60+15 la qual espero no omplir completament. És una motxilla fantàstica, la Ferrari de totes les motxilles! És molt còmoda, fins i tot quan porta molt de pes. El seu inconvenient: pesa 3.100 g buida, és molt.  La motxilla petita és la Futura 28, també de Deuter. …