26 March 2023

Little Adam’s Peak

Ella és un poblet tranquil del Hill Country amb bastantes activitats per els motxillers. Situat en el cor del Hill Country, és una bona base per fer algunes caminades pels voltants.

Vaig arribar a Ella en tren i amb la pluja. Després de trobar un alberg i un dinar ràpid, vaig decidir que el millor que podia fer amb aquest temps era un llaaaaaaaaaarg massatge ayurvèdic per reparar el meu cos i esperit 🙂

El dia després em vaig unir a una parella d’Alsacians per pujar al Little Adam’s Peak. Aquesta muntanya de 1.141 m s’anomena així per la muntanya sagrada Adam’s Peak (on es conserva la petjada de Buda) perquè són molt semblants. Abans de sortir de París el meu fisioterapeuta em va dir NO al pujar l’Adam’s Peak (2.243 m i més de 5.500 graons amunt i avall) així que el Little Adam’s Peak es va convertir en la meva “excursió alternativa”  😉

Little Adam’s Peak és una excursió fàcil de 45 minuts (anada) que comença a Ella, atravessa exhuberants plantacions de te, camps d’arròs i que acaba amb vistes panoràmiques des del cim. Vem deixar Ella al voltant de les 7 del matí per evitar el calor i la boira en el cim. Durant el camí, vem creuar molts Tamils que es dirigien a les finques per recollir les fulles de te. Eren gent maca però volien diners a canvi de fer-se fotos.

Sri379Web

.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

Little Adam’s Peak queda a l’extrem est de l’ Ella Gap, just davant del cim més alt (i més empinat), l’ Ella Rock. Les vistes des dels dos cims són similars però des del Little Adam’s Peak pots veure les cascades Ruwana Falls. Després del mini esforç vem menjar alguns snacks i descansar una miqueta per admirar el paisatge. Era la meva primera excusrió després del meu problema al genoll i la gesta mereixia una foto commemorativa 😉

Sri384WebSri387Web